Artdànima 

Agenda Activitats amb Ànima

Conferència:

De quina manera podem reduir el consum de plàstic en la nostra vida?
a càrrec d'Elena Sanfeliu Sabater, professora de Física i Química de l’Institut Serreta de Rubí.

Mitjançant diferents activitats que permeten aprendre sabers bàsics sobre els plàstics, les seves propietats i el seu cicle de vida, es guia a l'alumnat de 2n d'ESO a trobar respostes a la pregunta vertebradora sensibilitzant-los sobre la problemàtica dels plàstics. El repte del projecte és dissenyar col·lectivament una campanya de conscienciació sobre l'impacte dels plàstics per reduir-ne l'ús i minimitzar-ne els impactes i el producte final una infografia de la campanya on han d’argumentar perquè es important fer el/s canvi/s que proposen. La campanya pot anar dirigida als individus, però també a institucions governamentals o empreses, convidant a l'alumnat a sentir-se partícip de la societat i a descobrir canvis que ja es suggereixen o dissenyar canvis que es poden fer en el model de producció i consum insostenible. Per tal d'abordar el repte es motiva a l'alumnat a treballar en equips, explorar els impactes dels plàstics i microplàstics sobre el medi ambient i la salut, catalitzar opinions crítiques amb el model de producció i consum actual, i descobrir actituds i canvis que podem promoure per a un desenvolupament humà més ètic i sostenible.

Jornada Biociències Argó 2022-23: Microplàstics i els seus efectes sobre organismes vius

Lloc: Sala d’Actes de la Facultat de Biociències

Data: dimarts 18 i 25 d’abril de 2023

Horari: de 17:00 a 19:30 h

Preu: 5€

+ info

Lo. Els paisatges que ens habiten.

Espectacle familiar de siluetes d'ombra.

En Lo és un personatge creat per Lydia Encinas que apareix en somnis i a través d'imatges del nostre planeta ens recorda que els humans estem fets de material reciclat de l'Univers. Som pols d'estrelles. Som aigua que ha passat per infinitat d'éssers vius. Som Natura connectada amb la resta del Planeta. I al nostre interior hi ha tota mena de paisatges. Tants paisatges com emocions.

Cercles de paraula per adolescents

 

A la Floresta un diumenge al mes.

Un espai segur, respectuós i de confiança on poder dialogar sobre tems que afecten a la nostra vida, cuidar-te, atendre't, gaudir i afavorir el benestar de totes.

Propera trobada:

diumenge 12 de març de 2022 de 12h a 14h

 

Experiència sensorial.

 

Taller de clown