Artdànima 

Propostes d'Autocura

Per crear i/o pintar MANDALES  >>  Veure imatges


MANDALES PER PINTAR:
Descarregar i imprimir un bloc de mandales elaborat durant el confinament.


CALENDARI DE MANDALES PER PINTAR, MEDITAR I CUIDAR-TE 2023: Ja pots aconseguir el calendari d'aquest any. 


VÍDEO MANDALES DE LA NATURA, CERCLES MÀGICS:
Visualitzar mandales de la natura per inspirar-te a crear i pintar mandales des del full en blanc. La música del vídeo l'ha composat el Martí Duch i en la creació del vídeo ha participat la Lydia Encinas.


VÍDEO DE MANDALES DE L'ÀNIMA: Recull d'alguns mandales el·laborats per artdànima que també et poden inspirar a crear els teus.


TALLER DE MANDALES DE L'ÀNIMA: Viure i compartir l'experiència de crear mandales de l'ànima en grup. Aprendre a crear mandales per tornar a casa, al nostre cos, sentir-nos i connectar amb la nostra essència. Sol·licitar + info


MANDALA EN PANXES D'EMBARASSADES:
Regalar-te un moment de plaer, presència i connexió amb la vida i la criatura. Gaudir d'un viatge des de dins cap enfora per tornar al centre que el mandala dibuixa. Sol·licitar + info


RITUAL PER ACOMIADAR L'ANY I OBRIR-NOS AL PROPER:  Proposta realitzada pel cap d'any 2021-22 adaptable a qualsevol moment en que et proposis canvis, amb aquest mandala o el que tu mateix@ et creïs. 

Per dibuixar i/o pintar LLIUREMENT


RELAT AMB DIBUIXOS:
Amb el tema Cosmic Love de Kitaro et convidem a viatjar pel que se’ns mou amb un vídeo realitzat jugant a crear un relat amb els dibuixos de diferents moments viscuts. Dibuixant-me, descobrint-me, descobrint-nos, compartint-me, convidant-nos a fer-nos autocrítica amorosa. 

 

Per ballar o acompanyar creacions amb música


LLISTES MÚSICA:
Des del setembre del 2021 ens ballem a casa amb amigues periòdicament. Pots accedir a les llistes que fem i altres llistes públiques de l'spotify i ballar-te, ballar-vos o descobrir cançons inspiradores.